Podcast: Liefdeslessen met Mischa Blok.

Benieuwd hoe bekende Nederlanders aankijken tegen de liefde? In de podcastserie Liefdeslessen spreekt radiopresentatrice Mischa Blok met hen over alles wat met de liefde te maken heeft; hoe is het om met hen een relatie te hebben, wat is belangrijk bij (het vinden van) de liefde, de zoektocht naar de ideale partner, relatie struggles, lessons learned en ga zo maar verder. En niet voor niets wordt deze podcasts gepresenteerd door Mischa; tijdens haar eerste baan bij de radio op Curaçao presenteerde zij niet alleen het nieuws, maar ook een datingshow én bij EenVandaag had ze haar vaste rubriek ‘Over Liefde’.

Bekijk de afleveringen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *