Van inschrijving tot liefde: hoe werkt Magnolia.

Liefde terugbrengen in relaties. Dat is het uitgangspunt van Magnolia. Logischerwijs pakken wij het dus anders aan dan the usual datingapps van nu. Bij ons draait het niet om eindeloos swipen met minimale kans op een échte match. Wij gaan ervoor zorgen dat de liefde jou vindt! Hoe we dit gaan doen, leggen we je in dit artikel uit.

Jouw persoonlijkheid én jouw ideale match
Je hebt de Magnolia app gedownload. De eerste stap naar het vinden van liefde is gezet, woohoo! Tijdens het aanmaken van je profiel is het geen kwestie van foto’s uploaden, een kort verhaaltje over jezelf invullen en gaan. Naast deze twee aspecten voor je profiel, zal Magnolia jou heel wat vragen stellen om jouw persoonlijkheid en jouw ideale match in kaart te brengen. Een goede match is immers gebaseerd op wie jij bent, je kern. Onze bewezen profile-builder zorgt ervoor dat het magische algoritme dat wij samen met wetenschappers van de Vrije Universiteit Amsterdam hebben ontwikkeld in werking kan worden gezet en we jou kunnen gaan koppelen aan écht potentiële liefdes. Je hoeft de vragen natuurlijk niet in één keer in te vullen, maar hoe meer we van je weten, hoe beter de matches zijn!

Time to connect
Zodra jij je profiel hebt ingevuld, gaan wij zorgen voor the magic. Het algoritme gaat hard aan het werk om Magnolia profielen met elkaar te matchen, waaronder die van jou. Jij krijgt vervolgens elke dag slechts drie andere singles te zien waarmee de kans op liefde het grootst is. Eindeloos geswipe is dus verleden tijd – alleen de hoogste compatibility scores komen door de ranking. Heb je een oogje op een of meer van de voorgestelde matches? Dan kun je dat met het ‘oog’ icoontje aangeven (fitting, right?). Heeft jouw crush ook interesse in jou? Dan opent de chat en kunnen jullie elkaar beter gaan leren kennen! Let wel: de singles die aan je worden voorgesteld blijven maar 24 uur zichtbaar. Laat er dus geen gras over groeien! Ons – ietwat tegenstrijdige – doel? Dat jij zo snel mogelijk weer je profiel kunt verwijderen. Want dan heeft Magnolia gedaan waar de app voor bedoeld is; échte liefde heeft je gevonden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *