Safety first; hoe wij zorgen dat jij veilig de liefde vindt.

Bij Magnolia staat – naast liefde – respect, lief zijn voor elkaar, én safety centraal. We willen dat jij compleet vertrouwen hebt in ons en je veilig voelt. Hoe wij hiervoor zorgen, lees je hier!

Identify
Het start allemaal met een verificatiecode die naar jouw mobiele telefoonnummer wordt verstuurd tijdens het aanmeldproces. Hiermee toon je aan dat jij ook echt jezelf bent. Per telefoonnummer is er dus ook maar één profiel mogelijk.

Take your time
Vervolgens neemt de profile-builder het over. Voor een volledig profiel moet je echt even te tijd nemen, wat ervoor zorgt dat het overgrote deel van het kaf al van het koren wordt gescheiden nog vóór de echte zoektocht naar liefde van start gaat. Ook worden alle profielen anoniem elke dag met de nieuwste technologie gecheckt om ervoor te zorgen dat alleen serieuze singles op de app actief zijn.

Peaceful
Van nare-, denigrerende- of scheldwoorden is ook geen sprake; (zinnen met) deze woorden worden herkend door de app en mogen simpelweg niet verstuurd worden. Chatten kan daarnaast alleen als jullie beide ‘een oogje op elkaar hebben’. Je zult dus nooit een bericht ontvangen als jij hiervoor geen toestemming hebt gegeven – wel zo fijn. Ten slotte heeft Magnolia geen zoekfunctie. Hebben jullie weinig kans op een match in real life? Dan krijgen zij jou, en jij hen, niet te zien.

Last but not least
Vanzelfsprekend zetten we geavanceerde techniek in om al jouw informatie encrypted en veilig te houden en kun je – want ook de beste techniek maakt wel eens een foutje – misbruik gemakkelijk rapporteren. Onze support-helden zitten elke dag voor je klaar om binnen 24 uur je vraag te beantwoorden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *