Magnolia’s Principles of Finding Love #4: Elke dag drie snoeten op je scherm.

Een toffe (onderscheidende!) eigenschap van Magnolia is dat je bij ons elke dag drie potentiële liefdes krijgt voorgesteld. Potentiële liefdes vanuit het unieke algoritme dat kan voorspellen of jij en de drie snoeten in je scherm een duurzame relatie kunnen opbouwen.

Dus let op, er wordt niet (we herhalen NIET 😉 geswiped.

Niet door jou, maar dus ook niet mét jou. Hier hebben we heel bewust voor gekozen want je mag zeker geraakt worden door een eerste gevoel, of een eerste blik. Maar soms, sterker nog: best vaak, wordt iemand leuker als je diegene leert kennen. En bedenk: deze persoon komt met een reden op jouw scherm, jullie hebben een connectie op basis van jullie persoonlijkheid – en dat is waar de meeste relaties op slagen als ook op stuk gaan. #dusdathebjevastinthapocket #vink

En dan komen we bij de kern van de zaak. Verdiep en vertraag. Liefde laat zich niet haasten. Kijk eens wat verder dan je eerste gevoel. Lees zijn of haar profieltekst eens. Oordeel niet meteen. Geef het een kans. Ga met iemand om zoals jij graag zou willen dat er met jou wordt omgegaan.

En wellicht is er niet meteen een hoteldebotel-wauw, maar zou je het leuk vinden om toch eens wat meer te weten te komen van deze snoet? Markeer dan ons oogje. Wellicht is het wederzijds en kunnen jullie wat uitwisselen. En is er wel direct een WOW, dan ook: verdiep en vertraag – want soms nemen hormonen, emoties, projecties, wishfull thinking etc. een loopje met je. En een stevige liefdevolle relatie kenmerkt zich ook doordat je die ander ook echt ziet – en niet voor wat jij graag wilt dat hij/zij is.

Leuk item om hier te onderzoeken is waar jij eigenlijk op let in het eerste contact (dus bij het zien van een foto of lezen van een tekst..). En dan jezelf de vraag te stellen; “draait het hier om bij de liefde van mijn leven?” Zijn broek is 5 cm te kort, hij traínt (of juist niet ;-), zij heeft blond haar terwijl ik dacht dat mijn droomvrouw donker zou zijn, ze woont 50 km te ver weg etc. Dus kijk eens met vriendelijke ogen, naar jezelf maar ook naar die leuke snoeten op het scherm. Want hé, die snoet zal je Liefste maar zijn. En dan heb jij te snel weg geklikt. #auwtsj

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *