Magnolia’s Principles of Finding Love #5: Digitaal contact.

Ok, jij hebt aangegeven een oogje op iemand te hebben (leuk hè, die ouderwetse uitdrukkingen in hippe apps..) en dat is wederzijds. Woopwoop. Dan gebeuren er twee toffe dingen. Eén, je hebt zicht op jullie matchgegevens, dus op welke persoonlijkheidskenmerken voldoet de ander aan jouw verwachtingen en vise versa? En twee, de chatfunctie opent zich. Dus de openingszin kan worden uitgewisseld. #thefloorisyours

Wat goed is om te weten is dat ook in deze vorm van contact veiligheid & respect voorop staan bij Magnolia.

Er zit een zogenaamde woorden-blocker op die erg onaardig of seksistisch taalgebruik filtert. Waarschijnlijk niet nodig, maar weet dat. Mocht er iemand onaardig tegen je doen.

Maar even serieus, hoe leuk is dat! Hiervoor was het contact eenzijdig en nu is er de mogelijkheid tot uitwisseling. Een mooi moment om weer even bij jezelf te checken: wat is voor mij belangrijk in dit gesprek? Wat wil je eventueel extra weten of vragen voordat je overgaat tot een date?

Echt, een date? Een heuse live afspraak, zo snel al? Yes! Achter je scherm weg, met je leuke snoet in het echt. Daar geloven wij in. Geen eindeloze uitwisseling in de chat maar zo snel mogelijk een heuse ontmoeting. In getypte woorden, emoticons en zonder live contact kan iemand toch nog weer heel anders over komen – of kunnen er zich gemakkelijk beelden vormen die niet overeenkomen met de werkelijkheid.

Dus verzamel al je moed, vraag het voor je verjaardag of ze het op je verlanglijstje voor de Sint. Trek je stoute schoenen aan en hop, achter je schermpje weg.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *